facebook icon

Blue Moon English Caffé

Blue Moon School of English anno 1995-be alapította Bakó Éva és Bakó Zoltán, Kulán, Vajdaság szívében. A nyelviskola évről évre a professzionalizmus irányába fejlődőt. Blue Moon mai sikere az alapítók kitartásának köszönhető.

Az intézmény jelenlegi helyszíne végleges. Előtte különböző helyszíneken üzemeltetett, de ez nem csökkentette a nyelviskola színvonalát. Évről évre fejlődőt és bővült a jelentkezők száma, így szűkség volt nagyobb és kényelmesebb helyre. Blue Moon nyelviskola épületének keretein belül, három színes, játékos jól felszerelt tanteremmel rendelkezik. Továbbá, egy nagy tanári irodával, tanári pihenővel, nagy váróteremmel, illetve több mosdóval is rendelkezik. A nyelviskola udvara, tágas és barátságos, ahol a tanulók várakozhatnak, illetve lepihenhetnek az ott lévő padokon.

udvar

Blue Moon módszer segítségével megtanítjuk Önt magabiztosan beszélni minden helyzetben, akár üzleti tárgyaláson, munkában, vagy utazás alkalmával van szüksége a nyelvre, vagy ha csak egyszerűen frissíteni és bővíteni kívánja meglévő nyelvtudását.

A Blue Moon módszeren alapuló nyelvoktatás:

 • Kifejleszti a gyors reagálás és magunk megértetésének képességét az idegen nyelven
 • Az órákat anyanyelvű beszélők és tapasztalt tanárok vezetik
 • A hangsúlyt a tanulók aktív bevonására helyezi és arra készteti őket, hogy az idegen nyelven gondolkodjanak és beszéljenek
 • A tanítás egyénre szabott tanmenetre épül és az anyag a tanuló igényeihez igazodik
 • Angol tanfolyamok széles skáláját foglalja magába és módot ad a tanrend egyéni kialakítására is

Mit kínálnak a Blue Moon School of English angol tanfolyamok?


 • Egyéni angol órák

  Amelyek a lehető legjobban alkalmazkodnak a tanulók igényeihez.
  A társalgási témák kiválasztása valamint az órarend meghatározása is az Ön igényeihez igazodik.

 • Csoportos angol nyelvtanfolyamok

  2-3 vagy 4-7 fős csoportokban, melyek segítségével eredményesen és jó hangulatban sajátíthatja el az idegen nyelvet. A csoportok tagjai jól kiegészítik és motiválják egymást a sikeres tanulásban.

 • Üzleti angol tanfolyamok

  Cégek alkalmazottai számára, egyéni vagy csoportos órák keretén belül, angol nyelvű üzleti értekezletek és megbeszélések sikeres lebonyolítására.

Partnerek

advantage logo
british council logo