facebook icon

Blue Moon English Caffé

Egy nyelvvizsga felépítése sokat elárul arról, hogy neked való-e. Angol nyelvvizsgák az intézetünkben: Cambridge English és Euro Exam angol nyelvvizsgák.

Tanulni nem tudunk helyetted, de azt tudjuk, hogy...

  • Mindenki szeretné a számára legmegfelelőbb és legkönnyebb nyelvvizsgát megtalálni,
  • a neked legmegfelelőbb és legkönnyebb nyelvvizsgát neked kell kiválasztanod, miután megismerkedtél, kipróbáltál néhányat,
  • segíthet a döntésben, hogy hol és mire szeretnéd használni a nyelvvizsga bizonyítványodat: itthon vagy külföldön, munkavállaláshoz vagy továbbtanuláshoz,
  • ha külföldön munkához vagy egyetemi, főiskolai tanulmányokhoz van rá szükséged, válassz mindenképpen nemzetközileg elismert nyelvvizsgát.

Cambridge English nyelvvizsgák

  • KET
  • PET
  • FCE
  • CAE
  • CPE

Euro Exam nyelvvizsga

euro exam logo

Az Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes,államilag elismertnyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad, így természetesen elfogadják álláskeresésnél is.

Magas elismertsége megteremti számodra azt a szabadságot, amellyel bármely területen érvényesülhetsz. Az Euroexam angol és német nyelvvizsga egyesíti mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács "Európai Nyelvi Keretrendszerére" épül. Ez pedig garanciát jelent mind a valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra. 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat, több mint 40 hazai vizsgahely mellett már a világ 35 országában van jelen. Az Euroexam olyan vizsga, amely után nemcsak a bizonyítványt, de a tudást is garantáltan használhatod. Az Euroexam nyelvvizsgák angol és német nyelvből, egy- és kétnyelvű változatban is letehetők. Jelentkezéskor te döntheted el, hogy a Közvetítés vizsgarész nélküli, egynyelvű államilag elismert bizonyítványt adó változatot, vagy a teljes, kétnyelvű vizsgaváltozatot akarod letenni. Továbbá, a komplex vizsga mellett jelentkezhetsz külön szóbeli vagy írásbeli vizsgára is. Hasonlóan, ha a teljes (szóbelit és írásbelit is tartalmazó) komplex vizsgád sikertelen lenne, az írásbeli illetve a szóbeli vizsgarészek külön ismétlésére is van mód.

Partnerek

advantage logo
british council logo